Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

1
Banjo

1000m²
Sipërfaqja

1000m²
Sipërfaqje Trualli

199.1m²
Sipërfaqje Ndertese

8526
Zona Kadastrale

14,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Ne rrugen kryesore Bradashesh - Elbasan ndodhet kjo prone interesante. Prona perbehet nga 1000 m2 truall ne te cilin ndodhet njesia prej 199.1 m2.

Harta

Mosge, Elbasan

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu