Ullishte


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

950m²
Sipërfaqja

3385
Zona Kadastrale

1,360,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona Ullishte me siperfaqe 950 m2 ndodhet prane shkembit te Kavajes ne fshatin Shkallnur ne rrethin e Kavajes.Toka ndodhet ne anen lindore te rruges dytesore " Plepa - Golem ".Toka ndodhet ne nje largesi rreth 150 m ne lindje te bregut te detit dhe eshte e aneksuar nga zona e plazhit tek Shkembi i Kavajes.Aktualisht toka mund te mund te perdoret per kultivimin e agrumeve apo ullishteve. Ne varesi te miratimit te lejes zhvillimore, ajo ka mundesi zhvillimi ne te ardhmen me objekt banimi deri ne 8 kate sic jane dhe objektet ne afersi te saj.

Cmimi shkon nga 1,600,000 Leke ne 1,360,000 Leke

Harta

Shkallnur, Durrës ( rreth 500 m ne jug te hotel Belvedere)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu