Partneritetet me Fintech & Elevator Lab

Skano dhe Paguaj   

 

Mënyra më e lehtë dhe e shpejtë duke skanuar një imazh QR te krijuar gjatë pagesës, për të kryer te gjitha blerjet tuaja vetem ne pak sekonda.

Ky shërbim lindi nga partneriteti me Symmetric, një Fintech që në 2018 u zgjodh fitues i konkursit lokal Elevator Lab organizuar nga Raiffeisen Bank.

Kliko për më shumë

KUIK

 

Siguron kryerjen e pagesave në lekë nga telefoni juaj celular 24 orë/ 7 ditë të javë.

Ky produkt u realizua në bashkëpunim me Mpay, një nga finalistët e konkursit ndërkombëtar Elevator Lab, zhvilluar nga Raiffeisen Bank International.

Kliko për më shumë

AILEND

 

Bashkëpunimi me fituesin e Elevator Lab 2019, Greenleaf, me produktin e tyre që ka lehtësuar procesin dhe shkurtuar kohën e aplikimit për kredi.

Kliko për më shumë

PROGRAMI ELEVATOR LAB

 

Elevator Lab është një ndër programet e akselerimit më të rëndësishëm  në vendet e Evropës Qëndore dhe Lindore, i mundësuar nga Raiffeisen Bank International.VISUAL zgjedhim nje nga ato qe ka pergatitur STARIT por pa SEE challenge ose leme ate qe kemi

Kliko për më shumë