Skip to main content

Njesi ne Durres 2

Prona eshte e llojit Njesi me siperfaqe 23M2,dhe ndodhet 800m ne veri te qendres se qytetit te Durresit. Eshte e pozicionuar rreth 100m ne anen perendimore te rruges “Aleksander Goga” dhe rreth 20m ne anen jugore te rruges “Ibrahim Bushiqi”, ne brendesi te zones.Prona eshte e vendosur ne nje zone me karakteristika teresisht banimi. Perreth prones, kryesisht ne anen veriperendimore dhe perendimore te saj, mbizoterojne shtepi banimi 1-2 kateshe.Ajo eshte pjese e nje ndertese 7 kate, e ndertuar pas viteve ‘90, me forme drejtkendore ne plan dhe shtrirje gjatesore sipas drejtimit lindje – perendim.Ndertesa eshte e realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarrace, me fasada te suvatuara dhe me lyerjen e vjeter dhe eshte e organizuar me njesi tregetare e sherbimi ne katin perdhe dhe me apartamente banimi ne katet e siperme.Prona eshte e orgnizuar nga nje ambjent i vetem dhe nje tualet dhe per momentin nuk eshte ne perdorim.Rifiniturat e brëndshme dhe sherbimet jane te thjeshta.Dyshemete: Dyshemeja e ambjentit eshte e shtruar me pllaka gres.Muret/tavanet: Jane te suvatuar dhe te lyera.Dyer dhe dritare: Ambjenti nuk ka vetrate, ka vetem dritare duralumini, shoqeruar me kangjell hekuri.Dera e hyrjes eshte e blinduar, dera e tualetit eshte prej duralumini.Tualeti: Eshte me shtrese e veshje me pllaka te thjeshta qeramike, me pajisje hidrosanitare .Ka ndriçim natyral.Rrjetat e sherbimeve: Nga nje veshtrim i pergjithshem duket qe ne prone jane bere instalimet e rrjeteve te infrastruktures


  • Shitur

Përshkrimi

Prona eshte e llojit Njesi me siperfaqe 23M2,dhe ndodhet 800m ne veri te qendres se qytetit te Durresit. Eshte e pozicionuar rreth 100m ne anen perendimore te rruges “Aleksander Goga” dhe rreth 20m ne anen jugore te rruges “Ibrahim Bushiqi”, ne brendesi te zones.Prona eshte e vendosur ne nje zone me karakteristika teresisht banimi. Perreth prones, kryesisht ne anen veriperendimore dhe perendimore te saj, mbizoterojne shtepi banimi 1-2 kateshe.Ajo eshte pjese e nje ndertese 7 kate, e ndertuar pas viteve ‘90, me forme drejtkendore ne plan dhe shtrirje gjatesore sipas drejtimit lindje – perendim.Ndertesa eshte e realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarrace, me fasada te suvatuara dhe me lyerjen e vjeter dhe eshte e organizuar me njesi tregetare e sherbimi ne katin perdhe dhe me apartamente banimi ne katet e siperme.Prona eshte e orgnizuar nga nje ambjent i vetem dhe nje tualet dhe per momentin nuk eshte ne perdorim.Rifiniturat e brëndshme dhe sherbimet jane te thjeshta.Dyshemete: Dyshemeja e ambjentit eshte e shtruar me pllaka gres.Muret/tavanet: Jane te suvatuar dhe te lyera.Dyer dhe dritare: Ambjenti nuk ka vetrate, ka vetem dritare duralumini, shoqeruar me kangjell hekuri.Dera e hyrjes eshte e blinduar, dera e tualetit eshte prej duralumini.Tualeti: Eshte me shtrese e veshje me pllaka te thjeshta qeramike, me pajisje hidrosanitare .Ka ndriçim natyral.Rrjetat e sherbimeve: Nga nje veshtrim i pergjithshem duket qe ne prone jane bere instalimet e rrjeteve te infrastruktures

Detaje

1 Dhome

23m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 Banjo

8512 Zona Kadastrale

Shitur

23m² Sipërfaqja

1,100,000 Leke

Njesi ne Durres 2

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?