Skip to main content

Apartament në Durrës për shitje

Prona eshte “Apartament” me numer pasurie 1/973+1-9 i cili ndodhet në katin e tretë teknik/ banim të një pallati 8 katesh + papafingo, shkalla 1, apartamenti nr. 9 që ndodhet në rrugën “M. Muco” (aktualisht rruga “Teodor Rupi”) të qytetit të Durrësit.

Apartamenti përbëhet nga 1 korridor, 1 ambient ndenje+1 ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, 2 tualete dhe 1 ballkon i orientuar në anën lindore të pronës.

Zona ku ndodhet prona është një zonë e qytetit të Durrësit me karakter kryesisht rezidencial dhe komercial. Ndërtesat janë kryesisht pallate të reja shumëkatëshe të ndërtuara vitet e fundit si dhe pallate të vjetër 4-6 katëshe, me katet përdhe dhe katet e para të përdorura si ambiente shërbimi dhe tregëtimi, ndërsa katate e tjera si ambiente banimi.

Në këtë zonë lokalizohen edhe ndërtesa me intensitet të ulët katesh 1-3 kate të cilat janë me përdorim si ambiente banimi.

Në afërsi të pronës ndodhet Spitali Rajonal, Shkolla ''Naim Frashëri'', Stadiumi ''Niko Dovana'', Shkolla ''Qemal Mici'', etj.


  • Shitet

Çmimi:: 10,000,000 Lekë

Apartament në Durrës

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?