Skip to main content

Apartament ne Rr. Ibrahim Buzhiqi, Durres

Apartamenti ka siperfaqe te regjistruar 66.5m2 dhe ndodhet ne buze te rruges “Ibrahim Buzhiqi” e cila eshte degezim i rruges kryesore qe te con ne drejtim te Stadiumit.Apartamenti ndodhet ne katin perdhe dhe perbehet nga tre dhoma, nje korridor, nje nyje sanitare dhe ambjent i pershtatur gatimi ne korridor.Nyja sanitare eshte veshur me pllaka majolike dhe e pajisur me te gjitha elementet hidosanitar te domosdoshem me ndricim natyral. Banesa eshte me mur te perbashket me banesen tjeter perbri.


  • Shitur

Përshkrimi

Apartamenti ka siperfaqe te regjistruar 66.5m2 dhe ndodhet ne buze te rruges “Ibrahim Buzhiqi” e cila eshte degezim i rruges kryesore qe te con ne drejtim te Stadiumit.Apartamenti ndodhet ne katin perdhe dhe perbehet nga tre dhoma, nje korridor, nje nyje sanitare dhe ambjent i pershtatur gatimi ne korridor.Nyja sanitare eshte veshur me pllaka majolike dhe e pajisur me te gjitha elementet hidosanitar te domosdoshem me ndricim natyral. Banesa eshte me mur te perbashket me banesen tjeter perbri.

Detaje

3 Dhoma

66.5m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

1 Banjo

8512 Zona Kadastrale

66.5m² Sipërfaqja

Certifikatë pronësie

Apartament ne Rr. Ibrahim Buzhiqi, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?