Skip to main content

Apartament ne Durres

Prona ndodhet në katin e tretë nga toka të një pallati të ri 6 katësh, në shkallën Nr 1, Apartamenti Nr 12, që ndodhet në Rr. Plazh/13, të qytetit të Durrësit. Pallati në të cilin ndodhet prona pozicionohet në vijën e parë të ndërtimeve buzë plazhit të Durrësit në një distancë rreth 50 m nga vija bregdetare.Prona ndodhet rreth 730 km në jugperëndim të Shkëmbit të Kavajës dhe rreth 370 m në anën jugperëndimore të Vilës Belvedere.Rrugët kryesore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga Dytësore e Autostradës “Durrës –Kavajë” që kalon në anën lindore të pronës është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona është një zonë bregdetare tipike turistike e cila karakterizohet nga një fluks i lartë lëvizje gjatë sezonit veror.Pallati në të cilin ndodhet prona është një godinë polifunksionale ku kati përdhe i së cilës funksionon si Ambjent shërbimi dhe katet e tjera si Apartamente Banimi.Ambjenti i Apartamentit eshte 57.2 m2 dhe përbëhet nga 1 Ambjent Ndenje+ Gatimi, 1 Dhomë Gjumi, 1 Tualet dhe 1 Ballkon.- Dyshemeja e Ambjenteve është e shtruar me pllaka gressi me përmasa rreth (25x25) cm me ngjyrë bezhë- Muret e Ambjenteve të brendshme të apartamentit janë të suvatuara dhe të lyera me bojë me ngjyrë të bardhë.-Tavani i ambjenteve të Apartamentit është i suvatuar dhe i lyer me bojë.-Dera e jashtme është e blinduar e veshur me rimeso druri me ngjyë kafe me gjerësi rreth 0.9 m dhe lartësi rreth 2.20 m. Dyert e brendshme janë prej druri të tipit tamburat me ngjyrë bezhë me gjerësi rreth 0.80 m dhe lartësi rreth 2.20 m-Dritaret janë prej duralumini me ngjyrë të bardhë të pajisura me grila role të së njëjtës ngjyrë me gjerësi rreth 1.50 m duke lejuar ndricimin e bollshëm të ambjenteve të brendshme të apartamentit-Ballkoni është i realizuar me parapet murë tulle, mbi të cilin është vendosur davancalë me pllakë mermeri. Dyshemeja e Ballkonit është e shtruar me pllaka gressi me ngjyrë bezhë. Muret e ballkonit janë të suvatuar dhe të lyer me bojë me ngjyrë të bardhë. Dera e Ballkonit është vetrata duralumini me ngjyrë të bardhë e pajisur me grila role të së njëjtës ngjyrë.-Tualeti është i shtruar dhe i veshur me pllaka gressi me ngjyrë të bezhë deri në lartësinë 2.20 m. Tualeti është i pajisur me pajisjet h/sanitare të nevojshme. Dera e Tualetit është prej duralumini me ngjyrë të bardhë.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet në katin e tretë nga toka të një pallati të ri 6 katësh, në shkallën Nr 1, Apartamenti Nr 12, që ndodhet në Rr. Plazh/13, të qytetit të Durrësit. Pallati në të cilin ndodhet prona pozicionohet në vijën e parë të ndërtimeve buzë plazhit të Durrësit në një distancë rreth 50 m nga vija bregdetare.Prona ndodhet rreth 730 km në jugperëndim të Shkëmbit të Kavajës dhe rreth 370 m në anën jugperëndimore të Vilës Belvedere.Rrugët kryesore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga Dytësore e Autostradës “Durrës –Kavajë” që kalon në anën lindore të pronës është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona është një zonë bregdetare tipike turistike e cila karakterizohet nga një fluks i lartë lëvizje gjatë sezonit veror.Pallati në të cilin ndodhet prona është një godinë polifunksionale ku kati përdhe i së cilës funksionon si Ambjent shërbimi dhe katet e tjera si Apartamente Banimi.Ambjenti i Apartamentit eshte 57.2 m2 dhe përbëhet nga 1 Ambjent Ndenje+ Gatimi, 1 Dhomë Gjumi, 1 Tualet dhe 1 Ballkon.- Dyshemeja e Ambjenteve është e shtruar me pllaka gressi me përmasa rreth (25x25) cm me ngjyrë bezhë- Muret e Ambjenteve të brendshme të apartamentit janë të suvatuara dhe të lyera me bojë me ngjyrë të bardhë.-Tavani i ambjenteve të Apartamentit është i suvatuar dhe i lyer me bojë.-Dera e jashtme është e blinduar e veshur me rimeso druri me ngjyë kafe me gjerësi rreth 0.9 m dhe lartësi rreth 2.20 m. Dyert e brendshme janë prej druri të tipit tamburat me ngjyrë bezhë me gjerësi rreth 0.80 m dhe lartësi rreth 2.20 m-Dritaret janë prej duralumini me ngjyrë të bardhë të pajisura me grila role të së njëjtës ngjyrë me gjerësi rreth 1.50 m duke lejuar ndricimin e bollshëm të ambjenteve të brendshme të apartamentit-Ballkoni është i realizuar me parapet murë tulle, mbi të cilin është vendosur davancalë me pllakë mermeri. Dyshemeja e Ballkonit është e shtruar me pllaka gressi me ngjyrë bezhë. Muret e ballkonit janë të suvatuar dhe të lyer me bojë me ngjyrë të bardhë. Dera e Ballkonit është vetrata duralumini me ngjyrë të bardhë e pajisur me grila role të së njëjtës ngjyrë.-Tualeti është i shtruar dhe i veshur me pllaka gressi me ngjyrë të bezhë deri në lartësinë 2.20 m. Tualeti është i pajisur me pajisjet h/sanitare të nevojshme. Dera e Tualetit është prej duralumini me ngjyrë të bardhë.

Detaje

2 Dhoma

57.2m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

1 Banjo

8518 Zona Kadastrale

57.2m² Sipërfaqja

Vërtetim Hipotekor

Apartament ne Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?