Skip to main content

Are ne Sektorin Rinia, Durres

Cmimi ulet nga 3,640,000 Leke ne 3,240,000 Leke

Prona eshte Toke Are me siperfaqe 6,007 m2 dhe ndodhet në fshatin Rinia, të qytetit të Durresit.Prona ndodhet në një terren fushor, dhe është e parrethuar. Aktualisht është e lirë nga strukturat ndërtimore.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rruga kryesore është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona ku ndodhet prona është një zonë me karakter rural, rezidencial dhe komercial. Në zonën përreth janë të ndërtuara shtëpi pushimi, komplekse apo Bar-Restorante.


  • Shitur

Përshkrimi

Cmimi ulet nga 3,640,000 Leke ne 3,240,000 Leke

Prona eshte Toke Are me siperfaqe 6,007 m2 dhe ndodhet në fshatin Rinia, të qytetit të Durresit.Prona ndodhet në një terren fushor, dhe është e parrethuar. Aktualisht është e lirë nga strukturat ndërtimore.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rruga kryesore është e shtruar dhe e asfaltuar.Zona ku ndodhet prona është një zonë me karakter rural, rezidencial dhe komercial. Në zonën përreth janë të ndërtuara shtëpi pushimi, komplekse apo Bar-Restorante.

Detaje

6007m² Sipërfaqja

Certifikatë pronësie

3,240,000 Leke

Shitur

3184 Zona Kadastrale

Are ne Sektorin Rinia, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?