Skip to main content

Garazhd njesi sherbimi ne Durres

Cmimi per kete prone shkon nga 9,200,000 Leke ne 7,200,000 Leke

Prona, referuar dokumentacionit pronësor , është një garazh/njësi shërbimi,me sipërfaqe176 m2.Zona përreth është zonë atraktive me përdorim miks. Ajo ndodhet në katin nëntokësor, nën nivelin e gjysëm kuotës të ndërtimit të një pallati të ri 8-katësh+1kat nëntokë, i ndërtuar pas vitit 2004.Kati nëntokë është me garazhe, kati përdhe i pallatit është me ambjente tregtare dhe shërbimi ndërsa katet e tjera lart përdoren për banim.Garazhi ka qenë përdorur si bar-kafe më përpara.Hyrja në garazh realizohet nëpërmjet disa shkallëve zbritëse dhe një strehe me konstruksion druri drejtkëndore,me tjegull kanadeze. Shkallët zbritëse jane të shtruara me mermer dhe hyrja në pronë, realizohet nëpërmjet një qepeni metalik me ngjyrë jëshile.

 


  • Per Shitje

Përshkrimi

Cmimi per kete prone shkon nga 9,200,000 Leke ne 7,200,000 Leke

Prona, referuar dokumentacionit pronësor , është një garazh/njësi shërbimi,me sipërfaqe176 m2.Zona përreth është zonë atraktive me përdorim miks. Ajo ndodhet në katin nëntokësor, nën nivelin e gjysëm kuotës të ndërtimit të një pallati të ri 8-katësh+1kat nëntokë, i ndërtuar pas vitit 2004.Kati nëntokë është me garazhe, kati përdhe i pallatit është me ambjente tregtare dhe shërbimi ndërsa katet e tjera lart përdoren për banim.Garazhi ka qenë përdorur si bar-kafe më përpara.Hyrja në garazh realizohet nëpërmjet disa shkallëve zbritëse dhe një strehe me konstruksion druri drejtkëndore,me tjegull kanadeze. Shkallët zbritëse jane të shtruara me mermer dhe hyrja në pronë, realizohet nëpërmjet një qepeni metalik me ngjyrë jëshile.

Detaje

176m² Sipërfaqja

7,200,000 Leke

176m² Sipërfaqje Ndertese

Per Shitje

8513 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Garazhd njesi sherbimi ne Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?