Skip to main content

Toke are ne, Durres

Prona Toke Are, ndodhet prane vendit te quajtur "Bishti i Palles" dhe rreth 1.4 km ne veri te Pontilit te Karburanteve ne Porto Romano.Zona perreth prones eshte nje zone fushore begdetare prane bregdetit Adriatik.Zona eshte e Miratuar si Park Energjitik dhe e zhvilluar me ndertime kryesisht per depozitimin e karburanteve dhe gazit natyror.Aktualisht ne zone jane zhvilluar disa projekte te llojit Depozita Karburantesh dhe Gazi natyror.Zhvillimi i zones ne kete drejtim eshte i vazhdueshem. Zona eshte pajisur me infrastrukturen e nevojshme rrugore.Rruga Durres- Porto Romano, e pozicionuar paralel me bregdetin, e cila ndodhet rreth 150 m ne perendim te tokes are eshte e asfaltuar dhe ne gjendje te mire teknike.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona Toke Are, ndodhet prane vendit te quajtur "Bishti i Palles" dhe rreth 1.4 km ne veri te Pontilit te Karburanteve ne Porto Romano.Zona perreth prones eshte nje zone fushore begdetare prane bregdetit Adriatik.Zona eshte e Miratuar si Park Energjitik dhe e zhvilluar me ndertime kryesisht per depozitimin e karburanteve dhe gazit natyror.Aktualisht ne zone jane zhvilluar disa projekte te llojit Depozita Karburantesh dhe Gazi natyror.Zhvillimi i zones ne kete drejtim eshte i vazhdueshem. Zona eshte pajisur me infrastrukturen e nevojshme rrugore.Rruga Durres- Porto Romano, e pozicionuar paralel me bregdetin, e cila ndodhet rreth 150 m ne perendim te tokes are eshte e asfaltuar dhe ne gjendje te mire teknike.

Detaje

1000m² Sipërfaqja

1,200,000 Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

3184 Zona Kadastrale

Toke are ne, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?