Skip to main content

Toke are ne Romanat, Durres

Prona eshte me titull pronësie Toka Arë, me siperfaqe 3300 m2 dhe ndodhet në Fshatin Romanat, Durrës. Prona ndodhet në një zonë rezidenciale dhe industriale, buzë rrugës nacionale “Tiranë - Kavajë”.Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona është e mirë. Pronat ka akses direkt në rrugën Nacionale “Tiranë - Kavajë”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar. Nëpërmjet kësaj rruge prona lidhet me pikat kryesore të zonës si: Shijak, Durrës, Ndroq, Tiranë.Zona ku ndodhen prona  është një zonë me karakter rezidencial dhe industrial-komercial. Në të dy anët e rrugës nacionale janë të ndërtuara komplekse komerciale (Bar-Restorante) apo kapanone industriale, gjithashtu në zonë vihen re dhe ndërtesa me intensitet të ulët katesh të cilat janë të pozicionuara në qendrat e fshatrave përreth të distancuara nga rruga Nacionale. Prona eshte  e rrethuar me toka bujqësore, të cilat ishin të punuara ose jo.


  • Okazion

Përshkrimi

Prona eshte me titull pronësie Toka Arë, me siperfaqe 3300 m2 dhe ndodhet në Fshatin Romanat, Durrës. Prona ndodhet në një zonë rezidenciale dhe industriale, buzë rrugës nacionale “Tiranë - Kavajë”.Infrastruktura e zonës ku ndodhet prona është e mirë. Pronat ka akses direkt në rrugën Nacionale “Tiranë - Kavajë”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar. Nëpërmjet kësaj rruge prona lidhet me pikat kryesore të zonës si: Shijak, Durrës, Ndroq, Tiranë.Zona ku ndodhen prona  është një zonë me karakter rezidencial dhe industrial-komercial. Në të dy anët e rrugës nacionale janë të ndërtuara komplekse komerciale (Bar-Restorante) apo kapanone industriale, gjithashtu në zonë vihen re dhe ndërtesa me intensitet të ulët katesh të cilat janë të pozicionuara në qendrat e fshatrave përreth të distancuara nga rruga Nacionale. Prona eshte  e rrethuar me toka bujqësore, të cilat ishin të punuara ose jo.

Detaje

3300m² Sipërfaqja

4,500,000 Leke

2500m² Sipërfaqje Trualli

Okazion

3236 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Toke are ne Romanat, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?