Skip to main content

Toke are ne Sallmane, Durres

Cmimi  7,740,000 Leke

Prona eshte e llojit Are me siperfaqe 3580 M2 dhe gjendet ne Sallmone te Durresit vetem 200m larg autostrades Tirane-Durres. I gjithe territori i prones eshte i rrafshet, i parrethuar, i hapur nga te gjitha anet dhe pa konture te qarta fizike ne terren.Aktualisht parcela nuk eshte ne shfrytezim.Zona pershkohet nga nje rruge e brendshme, e cila eshte nje rruge e formuar vitet e fundit, si rezultat i zhvillimeve qe ka marre zona.Eshte rruge qe degezohet direkt nga autostrada Tirane-Durres dhe paraqitet me gjeresi optimale, me dy sense levizjeje, e paasfaltuar, e shtruar vetem me stabilizant.Zona e ngushte përreth pronës eshte nje zone me perdorime biznesi, me objekte te ketij karakteri te shperndara ne te dy krahet e rruges se brendshme, deri ne takim me autostraden.Ne zone ka shperndarje te gjere edhe te parcelave are te lira, por vihet re tendenca per zhvillim e atyre qe ndodhen buze rruges se brendshme dhe ne afersite me autostraden


  • Shitur

Përshkrimi

Cmimi  7,740,000 Leke

Prona eshte e llojit Are me siperfaqe 3580 M2 dhe gjendet ne Sallmone te Durresit vetem 200m larg autostrades Tirane-Durres. I gjithe territori i prones eshte i rrafshet, i parrethuar, i hapur nga te gjitha anet dhe pa konture te qarta fizike ne terren.Aktualisht parcela nuk eshte ne shfrytezim.Zona pershkohet nga nje rruge e brendshme, e cila eshte nje rruge e formuar vitet e fundit, si rezultat i zhvillimeve qe ka marre zona.Eshte rruge qe degezohet direkt nga autostrada Tirane-Durres dhe paraqitet me gjeresi optimale, me dy sense levizjeje, e paasfaltuar, e shtruar vetem me stabilizant.Zona e ngushte përreth pronës eshte nje zone me perdorime biznesi, me objekte te ketij karakteri te shperndara ne te dy krahet e rruges se brendshme, deri ne takim me autostraden.Ne zone ka shperndarje te gjere edhe te parcelave are te lira, por vihet re tendenca per zhvillim e atyre qe ndodhen buze rruges se brendshme dhe ne afersite me autostraden

Detaje

3580m² Sipërfaqja

7,740,000 Leke

3580m² Sipërfaqje Trualli

Vërtetim Hipotekor

3255 Zona Kadastrale

Shitur

Toke are ne Sallmane, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?