Skip to main content

Toke are ne Sallmane, Durres

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  83,700,000 All në  83,000,000All 

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 15,218 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.


  • Rezervuar

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  83,700,000 All në  83,000,000All 

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 15,218 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Detaje

15218m² Sipërfaqja

83,000,000 Leke

15218m² Sipërfaqje Trualli

Rezervuar

3255 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Toke are ne Sallmane, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?