Skip to main content

Toke are ne Vrinas, Durres

Prona e llojit Are, me siperfaqe 4170M2, ndodhet ne fshatin Vrinas, te rrethit te Durresit, ne nje distance afro 1km ne veriperendim te fshatit.Prona eshte e pozicionuar buze rruges kryesore te zones “Vath Turja”, ne anen lindore te saj.Parcela eshte ne forme te rregullt drejtkendore ne plan, me shtrirje gjatesore sipas drejtimit verilindje – jugperendim, me ballin me te ngushte orientuar nga ana e rruges se zones (rruges ‘Vath Turja’).Ajo eshte ne gjendje natyrale, e pa sistemuar dhe pa kryer investime mbi te.Prona  nuk eshte e pajisur me sherbimet e nevojshme te infrastukturen: uje, energji elektrike, rrjet kanalizimi; megjithatë duke qënë se prona ben pjese në zonë te zhvilluar dhe ka ndertime deri ne afersite me te,i ka te gjitha mundesitë qe te lidhet me infrastrukturën e zones.Duke qene se perfshihet ne nje zone e cila ofron mundesi zhvillimi për qëllime biznesi/sherbimesh, apo edhe banimi, me pozicionim te mire, buze rruges kryesore te zones.Nga ana tjetër, prona ka formë te rregullt dhe parametra optimale, siperfaqe normale, cka krijon mundesite per zhvilimin e saj.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona e llojit Are, me siperfaqe 4170M2, ndodhet ne fshatin Vrinas, te rrethit te Durresit, ne nje distance afro 1km ne veriperendim te fshatit.Prona eshte e pozicionuar buze rruges kryesore te zones “Vath Turja”, ne anen lindore te saj.Parcela eshte ne forme te rregullt drejtkendore ne plan, me shtrirje gjatesore sipas drejtimit verilindje – jugperendim, me ballin me te ngushte orientuar nga ana e rruges se zones (rruges ‘Vath Turja’).Ajo eshte ne gjendje natyrale, e pa sistemuar dhe pa kryer investime mbi te.Prona  nuk eshte e pajisur me sherbimet e nevojshme te infrastukturen: uje, energji elektrike, rrjet kanalizimi; megjithatë duke qënë se prona ben pjese në zonë te zhvilluar dhe ka ndertime deri ne afersite me te,i ka te gjitha mundesitë qe te lidhet me infrastrukturën e zones.Duke qene se perfshihet ne nje zone e cila ofron mundesi zhvillimi për qëllime biznesi/sherbimesh, apo edhe banimi, me pozicionim te mire, buze rruges kryesore te zones.Nga ana tjetër, prona ka formë te rregullt dhe parametra optimale, siperfaqe normale, cka krijon mundesite per zhvilimin e saj.

Detaje

4170m² Sipërfaqja

4,000,000 Leke

Vërtetim Hipotekor

Shitur

3339 Zona Kadastrale

Toke are ne Vrinas, Durres

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?