Skip to main content

Apartament ne Elbasan

Prona eshte nje apartament me siperfaqe, 32.5M2,  rreth 750m në jug të sheshit qëndror “Aqif Pasha”, Bashkisë, Prefekturës, Turizmit. Zona përreth është me shtëpi një dhe dy katëshe ekzistuese, por dhe të reja një dhe dy katëshe si dhe pallate 5-katësh ekzistues me ambjente tregtare dhe shërbimi në katet përdhe.Apartamenti, nga brenda përbëhet nga dy ambjente. Me pare përdorej si ambient magazinimi.Aksesi me makinë në pronë realizohet nga rruga nacionale/unaza jugore e qytetit, nëpërmjet një rruge hyrëse të pallatit që kalon në veri dhe perëndim të pallatit.Nga një inspektim sipërfaqësor duket se prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme, por jo në funksion.Prona sygjerohet te perdoret si ambjent tregtar bazuar ne siperfaqen e vogel dhe infrastrukturen e zones.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona eshte nje apartament me siperfaqe, 32.5M2,  rreth 750m në jug të sheshit qëndror “Aqif Pasha”, Bashkisë, Prefekturës, Turizmit. Zona përreth është me shtëpi një dhe dy katëshe ekzistuese, por dhe të reja një dhe dy katëshe si dhe pallate 5-katësh ekzistues me ambjente tregtare dhe shërbimi në katet përdhe.Apartamenti, nga brenda përbëhet nga dy ambjente. Me pare përdorej si ambient magazinimi.Aksesi me makinë në pronë realizohet nga rruga nacionale/unaza jugore e qytetit, nëpërmjet një rruge hyrëse të pallatit që kalon në veri dhe perëndim të pallatit.Nga një inspektim sipërfaqësor duket se prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme, por jo në funksion.Prona sygjerohet te perdoret si ambjent tregtar bazuar ne siperfaqen e vogel dhe infrastrukturen e zones.

Detaje

2 Dhoma

8522 Zona Kadastrale

Shitur

32.5m² Sipërfaqja

550,000 Leke

32.5m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

Apartament ne Elbasan

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?