Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Elbasan

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 1,400,000 All në  1,190,000All 

Prona është një shtëpi 1-katëshe banimi me sipërfaqe të regjistruar ndërtimore 50 m2, e ndodhur në Lagjjen “5 Maji”, në qytetin e Elbasanit, në pjesën veriore të qytetit, rreth 600 m në jug të Kompleksit Spitalor Rajonal Elbasan.Zona përreth përbën një zonë atraktive me përdorim kryesisht rezidencial.Zona është e njohur, pasi aty janë vendosur Spitali, Universitetit, Konviktet e Universitetit, Shkolla të mesme dhe 9-vjeçare. Prona ka akses të mirë me rrugë. Kështu nëpërmjet rrugëve të brendshme të zonës,prona lidhet rreth 80 m në jug me rrugën “Ibrahim Dimci”e cila në perëndim në lindje të rrugës “28 Nëntori” dhe kjo e fundit rreth 800 m në jug, e lidh pronën me bulevardin “Qemal Stafa” dhe më tej me qëndrën e qytetit.Shtëpia një katëshe, është ndërtim ekzistues i para viteve 90 dhe ka konstruksion me mure masive mbajtës me tullë të plotë, e kombinuar me blloqe betoni, nën një mbulesë me çati me kapriatë druri, e mbuluar me tjegulla. Fasada e shtëpise 1-katëshe, është e gjitha e suvatuar dhe e lyer.Nga brenda shtëpia përbëhet nga një dhomë ndenje dhe kuzhinë, dy dhoma gjumi dhe tualet.Hyrja në shtëpinë 1–katëshe, realizohet nga ana lindore, direkt nga sheshi para saj ishtruar me beton. Porta hyrëse e shtëpisë 1-katëshe, ishte e blinduar, e sigurtë.Prona në momentin e inspektimit kishte rifinitura të brendshme, të një cilësie te mire.


  • Per Shitje

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 1,400,000 All në  1,190,000All 

Prona është një shtëpi 1-katëshe banimi me sipërfaqe të regjistruar ndërtimore 50 m2, e ndodhur në Lagjjen “5 Maji”, në qytetin e Elbasanit, në pjesën veriore të qytetit, rreth 600 m në jug të Kompleksit Spitalor Rajonal Elbasan.Zona përreth përbën një zonë atraktive me përdorim kryesisht rezidencial.Zona është e njohur, pasi aty janë vendosur Spitali, Universitetit, Konviktet e Universitetit, Shkolla të mesme dhe 9-vjeçare. Prona ka akses të mirë me rrugë. Kështu nëpërmjet rrugëve të brendshme të zonës,prona lidhet rreth 80 m në jug me rrugën “Ibrahim Dimci”e cila në perëndim në lindje të rrugës “28 Nëntori” dhe kjo e fundit rreth 800 m në jug, e lidh pronën me bulevardin “Qemal Stafa” dhe më tej me qëndrën e qytetit.Shtëpia një katëshe, është ndërtim ekzistues i para viteve 90 dhe ka konstruksion me mure masive mbajtës me tullë të plotë, e kombinuar me blloqe betoni, nën një mbulesë me çati me kapriatë druri, e mbuluar me tjegulla. Fasada e shtëpise 1-katëshe, është e gjitha e suvatuar dhe e lyer.Nga brenda shtëpia përbëhet nga një dhomë ndenje dhe kuzhinë, dy dhoma gjumi dhe tualet.Hyrja në shtëpinë 1–katëshe, realizohet nga ana lindore, direkt nga sheshi para saj ishtruar me beton. Porta hyrëse e shtëpisë 1-katëshe, ishte e blinduar, e sigurtë.Prona në momentin e inspektimit kishte rifinitura të brendshme, të një cilësie te mire.

Detaje

4 Dhoma

100m² Sipërfaqje Trualli

1,190,000 Leke

1 Banjo

50m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

150m² Sipërfaqja

8525 Zona Kadastrale

Per Shitje

Truall dhe ndertese ne Elbasan

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?