Skip to main content

Vile per shitje ne Elbasan

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 25,000,000 All në  22,000,000 All.

Vile 3 kateshe per shitje ne Elbasan. Kati perdhe perbehet nga hyrja, garazhi me tualet dhe ambjente ndihmese. Ne katin e pare dhe te dyte ndodhen nga 2 dhoma, nje kuzhine, nje ambjent ndenje dhe 2 tualete ne seicilin kat.Trualli ka nje siperfaqe prej 300 m2 dhe cdo kat 160 m2 secili.


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 25,000,000 All në  22,000,000 All.

Vile 3 kateshe per shitje ne Elbasan. Kati perdhe perbehet nga hyrja, garazhi me tualet dhe ambjente ndihmese. Ne katin e pare dhe te dyte ndodhen nga 2 dhoma, nje kuzhine, nje ambjent ndenje dhe 2 tualete ne seicilin kat.Trualli ka nje siperfaqe prej 300 m2 dhe cdo kat 160 m2 secili.

Detaje

4 Dhoma

300m² Sipërfaqje Trualli

22,000,000 Leke

4 Banjo

160.9m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

300m² Sipërfaqja

8524 Zona Kadastrale

Okazion

Vile per shitje ne Elbasan

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?