Skip to main content

Apartament ne Fier

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 2,500,000All në 2,250,000All
Prona ka komunikim të mirë me rrugë.Ajo është pjesë e një kompleksi pallatesh 5 katëshe të ndërtuara në vitet ’80 të vendosura pranë anës veriore të rrugës “Skënderbeu”,që përbën edhe unazën veriore të qytetit të Fierit.Zona ku ndodhet eshte atraktive me përdorim miks, kryesisht rezidenciale ekonomikisht e qëndrueshme e një niveli ekonomik mesatar me vlera stabël të pronës.Nga brenda apartamenti përbëhet nga një dhomë ndenje, dy dhoma gjumi, një tualet , një ballkon i gjatë i orientuar nga veriu, si edhe një korridor në hyrje të tij.Dyshemeja ishte e shtruar me pllaka gresi , me ngjyrë të hapur dhe e veshur me plintuese,përgjatë gjatësisë perimetrale të mureve të ambienteve të brendshme. Muret anësore dhe tavanet ishin të suvatuar dhe të lyer, pjesërisht të dekoruar me elemente gipsi në dhomën e ndenjes. Dritaret ishin me profile druri tek xham mengjyrë të bardhë,të pajisura me kangjella siguruese. Dyert e brendshme ishin druri ekzistuese,të lyera me bojë vaji, pjesërisht të kombinuara me xham, kurse dera e jashtme ishte e blinduar, e sigurtë me ngjyrë kafe. Tualeti ishte i shtruar dhe i veshur me pllaka gresi dhe kishte të montuar paisjet hidrosanitare,wc, bide, lavaman. Dera e tij ishte duralumini,me ngjyrë kafe,e kombinuar me xham akulli. Ventilimi dhe ndriçimi i tij realizohet në mënyrë natyrale, përmes një dritareje duralumini që del në fasadën lindore të pallatit, me ngjyrë të bardhë,tek xham.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 2,500,000All në 2,250,000All
Prona ka komunikim të mirë me rrugë.Ajo është pjesë e një kompleksi pallatesh 5 katëshe të ndërtuara në vitet ’80 të vendosura pranë anës veriore të rrugës “Skënderbeu”,që përbën edhe unazën veriore të qytetit të Fierit.Zona ku ndodhet eshte atraktive me përdorim miks, kryesisht rezidenciale ekonomikisht e qëndrueshme e një niveli ekonomik mesatar me vlera stabël të pronës.Nga brenda apartamenti përbëhet nga një dhomë ndenje, dy dhoma gjumi, një tualet , një ballkon i gjatë i orientuar nga veriu, si edhe një korridor në hyrje të tij.Dyshemeja ishte e shtruar me pllaka gresi , me ngjyrë të hapur dhe e veshur me plintuese,përgjatë gjatësisë perimetrale të mureve të ambienteve të brendshme. Muret anësore dhe tavanet ishin të suvatuar dhe të lyer, pjesërisht të dekoruar me elemente gipsi në dhomën e ndenjes. Dritaret ishin me profile druri tek xham mengjyrë të bardhë,të pajisura me kangjella siguruese. Dyert e brendshme ishin druri ekzistuese,të lyera me bojë vaji, pjesërisht të kombinuara me xham, kurse dera e jashtme ishte e blinduar, e sigurtë me ngjyrë kafe. Tualeti ishte i shtruar dhe i veshur me pllaka gresi dhe kishte të montuar paisjet hidrosanitare,wc, bide, lavaman. Dera e tij ishte duralumini,me ngjyrë kafe,e kombinuar me xham akulli. Ventilimi dhe ndriçimi i tij realizohet në mënyrë natyrale, përmes një dritareje duralumini që del në fasadën lindore të pallatit, me ngjyrë të bardhë,tek xham.

Detaje

3 Dhoma

70.41m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 Banjo

8533 Zona Kadastrale

Shitur

70.41m² Sipërfaqja

2,250,000 Leke

Apartament ne Fier

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?