Skip to main content

Apartament ne Fier

Prona ndodhet ne katin e trete banim, te nje objekti banimi me 5-kate i cili ndodhet 900m ne veri-lindje te qendres se qytetit te Fierit.Zona ka karakter komercial pasi duke qene ne nje rruge kryesore te ketij qyteti pothuajse te gjitha katet e para te objekteve buze rrugeve jane kthyer ne njesi sherbimi.Apartamenti eshte ne gjendje dhe kushte mesatarisht te mira mirembajtje, dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gres, muret dhe tavani jane te suvatuar dhe te lyer. Dera e hyrjes ne prone eshte dere e blinduar dhe e sigurt ndersa dyert e brendshme jane dualumin. Dritaret jane profil dualumin.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila ndricohet ne menyre natyrale. Tualeti eshte i veshur me pllaka gres dhe i pajisur me pajisjet h/sanitare. Vendodhja ne nje lagje te qete banimi , me hapesira jetike per levizje, hapesira te gjelberuara dhe  organizimi me siperfaqe optimale te apartamentit 2+1 perbejne avantazh. 

Cmimi shkon nga 3,200,000 Leke ne 2,560,000 Leke


  • Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet ne katin e trete banim, te nje objekti banimi me 5-kate i cili ndodhet 900m ne veri-lindje te qendres se qytetit te Fierit.Zona ka karakter komercial pasi duke qene ne nje rruge kryesore te ketij qyteti pothuajse te gjitha katet e para te objekteve buze rrugeve jane kthyer ne njesi sherbimi.Apartamenti eshte ne gjendje dhe kushte mesatarisht te mira mirembajtje, dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gres, muret dhe tavani jane te suvatuar dhe te lyer. Dera e hyrjes ne prone eshte dere e blinduar dhe e sigurt ndersa dyert e brendshme jane dualumin. Dritaret jane profil dualumin.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila ndricohet ne menyre natyrale. Tualeti eshte i veshur me pllaka gres dhe i pajisur me pajisjet h/sanitare. Vendodhja ne nje lagje te qete banimi , me hapesira jetike per levizje, hapesira te gjelberuara dhe  organizimi me siperfaqe optimale te apartamentit 2+1 perbejne avantazh. 

Cmimi shkon nga 3,200,000 Leke ne 2,560,000 Leke

 

Detaje

3 Dhoma

72.6m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 Banjo

8532 Zona Kadastrale

Shitur

72.6m² Sipërfaqja

2,560,000 Leke

Apartament ne Fier

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?