Skip to main content

Are

Pasuria  ndodhet në fshatin Novoselë të rrethit të Vlorës dhe  pozicionohet  rreth  1.1 km në perëndim të qëndrës së fshatit dhe  rreth 800.0 m ne veriperendim nga mbikalimi i autostrades Fier-Vlorë. Pasuria  ka akses të drejtperdrejt me një rrugë të brendshme parcelash,e cila është një rrugë e improvizuar dhe që ka lidhje me rruge tjetër dytësore që të nxjerr në fshatin Novoselë. Ka një shtrirje gjatësore lindje-perëndim dhe thuajse e gjithë sipërfaqa e saj është e mbuluar nga gjelbërim shkurror. Pasuria është e pa rrethuar dhe nuk ka kufij ndarës reale midis pronave e tjera kufitare.

 


  • Listim i ri

Përshkrimi

Pasuria  ndodhet në fshatin Novoselë të rrethit të Vlorës dhe  pozicionohet  rreth  1.1 km në perëndim të qëndrës së fshatit dhe  rreth 800.0 m ne veriperendim nga mbikalimi i autostrades Fier-Vlorë. Pasuria  ka akses të drejtperdrejt me një rrugë të brendshme parcelash,e cila është një rrugë e improvizuar dhe që ka lidhje me rruge tjetër dytësore që të nxjerr në fshatin Novoselë. Ka një shtrirje gjatësore lindje-perëndim dhe thuajse e gjithë sipërfaqa e saj është e mbuluar nga gjelbërim shkurror. Pasuria është e pa rrethuar dhe nuk ka kufij ndarës reale midis pronave e tjera kufitare.

Detaje

5360m² Sipërfaqja

Certifikatë pronësie

5360m² Sipërfaqje Trualli

Listim i ri

4,900,000 Leke

Njësia nr. 6/445-N7

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?