Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Gjirokaster

Prona është e llojit Truall + Ndërtesë (Shtëpi banimi 2 kat) me vendndodhje në lagjen “Punëtori”, në qytetin e Gjirokastrës dhe lokalizohet në një distancë prej rreth 950 m në anën juglindore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës (sheshi “Çerciz Topulli”) dhe Bashkisë Gjirokastër, në një distancë 850 m në anën lindore të Pazarit të Gjirokastrës, rreth 300 m në anën jugore të Shkollës “Andon Zako Cajupi” dhe rreth 500 m në vijë ajrore në lindje të Kalasë së Argjiros.

Prona i pozicionohet rreth 300 m në jugperëndim të rrugës nacionale “Gjirokastër – Sarandë” dhe me akses me rrugën dytësore “Reshat Isufati”, pozicionuar në anën jugperëndimore të saj.


  • Rezervuar

Përshkrimi

Prona është e llojit Truall + Ndërtesë (Shtëpi banimi 2 kat) me vendndodhje në lagjen “Punëtori”, në qytetin e Gjirokastrës dhe lokalizohet në një distancë prej rreth 950 m në anën juglindore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës (sheshi “Çerciz Topulli”) dhe Bashkisë Gjirokastër, në një distancë 850 m në anën lindore të Pazarit të Gjirokastrës, rreth 300 m në anën jugore të Shkollës “Andon Zako Cajupi” dhe rreth 500 m në vijë ajrore në lindje të Kalasë së Argjiros.

Prona i pozicionohet rreth 300 m në jugperëndim të rrugës nacionale “Gjirokastër – Sarandë” dhe me akses me rrugën dytësore “Reshat Isufati”, pozicionuar në anën jugperëndimore të saj.

Detaje

734m² Sipërfaqja

3,100,000 Leke

108.2m² Sipërfaqje Ndertese

Rezervuar

8543 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Truall dhe ndertese ne Gjirokaster

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?