Skip to main content

8 njesi ne Kryemedhenj, Kavaje

Pronat jane pjese e nje kompleksi turistik dhe ndodhen ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur "Plazhi i Golemit". Ato jane vendosur rreth 4 km ne juglindje te kryqezimit te rruges Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje, tek Plepat.Kompleksi eshte e pozicionuar rreth 90m ne vije ajrore, ne perëndim te superstradës Durrës – Kavajë dhe rreth 400m larg nga bregu i detit.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta krysisht 10-15 vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi dhe tregtare, ndersa ne katet e siperme jane apartamente.Aktualisht ofrohen per shitje 9 njesi me siperfaqe te ndryshme qe ne total jane 1082 m2.                                                         
107/28+4-N1  / Sip. 71 m2  / Cmimi:  3,600,000    Leke             Shkon ne      2,673,000    Leke      SHITUR
116/69+2-N1  / Sip. 81 m2  / Cmimi:  4,100,000    Leke             Shkon ne      3,060,000    Leke       
116/70+3-N    / Sip. 212 m2 / Cmimi: 10,700,000  Leke            Shkon ne      8,010,000    Leke       SHITUR
116/84+2-N1  / Sip.75.7 m2 / Cmimi:  3,800,000   Leke            Shkon ne      2,655,000    Leke       REZERVUAR
116/84+2-N2  / Sip. 75.7 m2 / Cmimi:  4,800,000  Leke             Shkon ne      3,600,000    Leke     SHITUR
116/86+2-N1  / Sip.175.4 m2 / Cmimi: 10,800,000 Leke          Shkon ne      8,100,000    Leke        
116/86+3-N1  / Sip. 175.4 m2 / Cmimi: 10,800,000 Leke         Shkon ne      8,100,000    Leke        
116/86+4-N3  / Sip. 145 m2  /   Cmimi:  7,300,000  Leke         Shkon ne      5,400,000    Leke        SHITUR


  • Okazion

Përshkrimi

Pronat jane pjese e nje kompleksi turistik dhe ndodhen ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur "Plazhi i Golemit". Ato jane vendosur rreth 4 km ne juglindje te kryqezimit te rruges Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje, tek Plepat.Kompleksi eshte e pozicionuar rreth 90m ne vije ajrore, ne perëndim te superstradës Durrës – Kavajë dhe rreth 400m larg nga bregu i detit.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta krysisht 10-15 vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi dhe tregtare, ndersa ne katet e siperme jane apartamente.Aktualisht ofrohen per shitje 9 njesi me siperfaqe te ndryshme qe ne total jane 1082 m2.                                                         
107/28+4-N1  / Sip. 71 m2  / Cmimi:  3,600,000    Leke             Shkon ne      2,673,000    Leke      SHITUR
116/69+2-N1  / Sip. 81 m2  / Cmimi:  4,100,000    Leke             Shkon ne      3,060,000    Leke       PEZULLUAR
116/70+3-N    / Sip. 212 m2 / Cmimi: 10,700,000  Leke            Shkon ne      8,010,000    Leke       SHITUR
116/84+2-N1  / Sip.75.7 m2 / Cmimi:  3,800,000   Leke            Shkon ne      2,655,000    Leke       SHITUR
116/84+2-N2  / Sip. 75.7 m2 / Cmimi:  4,800,000  Leke             Shkon ne      3,600,000    Leke     SHITUR
116/86+2-N1  / Sip.175.4 m2 / Cmimi: 10,800,000 Leke          Shkon ne      8,100,000    Leke         PEZULLUAR
116/86+3-N1  / Sip. 175.4 m2 / Cmimi: 10,800,000 Leke         Shkon ne      8,100,000    Leke         PEZULLUAR
116/86+4-N3  / Sip. 145 m2  /   Cmimi:  7,300,000  Leke         Shkon ne      5,400,000    Leke        SHITUR

Detaje

1011.2m² Sipërfaqja

41,598,000 Leke

1011.2m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1011.2m² Sipërfaqje Ndertese

Okazion

8 njesi ne Kryemedhenj, Kavaje

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?