Skip to main content

Apartament dupleks ne Golem, Kavaje 305 136 n2

Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte pjese e nje kompleksi i cili eshte i  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne katin e pare, i pozicionuar ne kendin jugperendimor te nderteses.Apartamenti ka sipërfaqe 56.66 M2.


  • Shitur

Përshkrimi

Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte pjese e nje kompleksi i cili eshte i  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne katin e pare, i pozicionuar ne kendin jugperendimor te nderteses.Apartamenti ka sipërfaqe 56.66 M2.

Detaje

2 Dhoma

56.66m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

1 Banjo

2291 Zona Kadastrale

Shitur

56.66m² Sipërfaqja

2,500,000 Leke

Apartament dupleks ne Golem, Kavaje 305 136 n2

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?