Skip to main content

Apartament ne Kryemedhenj Kavaje

Apartamenti eshte i tipit doupleks dhe perbehet nga 2 dhoma gjumi, dy tualete, nje dhome ndenjeje me kuzhine. Ka shtrirje ne katin perdhe dhe katin e pare.

Ka nevoje per riparime pasi nuk banohet prej disa muajsh.

Ndodhet ne bregdetin e Kavajes.


  • Shitur

Përshkrimi

Apartamenti eshte i tipit doupleks dhe perbehet nga 2 dhoma gjumi, dy tualete, nje dhome ndenjeje me kuzhine. Ka shtrirje ne katin perdhe dhe katin e pare.

Ka nevoje per riparime pasi nuk banohet prej disa muajsh.

Ndodhet ne bregdetin e Kavajes.

Detaje

2 Dhoma

92m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

2 Banjo

2291 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

92m² Sipërfaqja

2,580,000 Leke

APARTAMENT NE KRYEMEDHENJ KAVAJE

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?