Skip to main content

Njesi tregtare ne Golem, Kavajë

Prona nr 305/136-N3 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Apartamenti eshte i tipit dupleks, organizuar si më poshtë:Kati perdhe perbehet nga ambjentet e dites: dhome ndenje me aneks gatimi, tualet; 

Kati i sipërm (ndërkati) përbehet nga 2 dhoma gjumi, koridor, ballkon dhe një tualet. 

Apartamenti 305/136-N3 ka hyrje me vete, direkt nga sheshi funksional i nderteses qe ndodhet ne jug.  Sipërfaqja eshte 56.59 M2.Siperfaqia e ambjenteve duke llogaritur dhe nderkatin eshte 122.41 m2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. 

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.Rifiniturat e brendshme jane te nje cilesie te mire si me poshte :

Dyshemete: Dyshemetë janë të shtruara me pllaka gres.
Muret/tavanet: Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe te lyera.
Dritaret dhe dyert e ballkoneve jane duralumini shoqeruar me grila.
Dera e hyrjes eshte e blinduar.
Tualetet: Jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qermike. 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona nr 305/136-N3 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit. Apartamenti eshte i tipit dupleks, organizuar si më poshtë:Kati perdhe perbehet nga ambjentet e dites: dhome ndenje me aneks gatimi, tualet; 

Kati i sipërm (ndërkati) përbehet nga 2 dhoma gjumi, koridor, ballkon dhe një tualet. Apartamenti 305/136-N3 ka hyrje me vete, direkt nga sheshi funksional i nderteses qe ndodhet ne jug.  Sipërfaqja eshte 56.59 M2.Siperfaqia e ambjenteve duke llogaritur dhe nderkatin eshte 122.41 m2.

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. 

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.Rifiniturat e brendshme jane te nje cilesie te mire si me poshte :

Dyshemete: Dyshemetë janë të shtruara me pllaka gres.
Muret/tavanet: Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe te lyera.
Dritaret dhe dyert e ballkoneve jane duralumini shoqeruar me grila.
Dera e hyrjes eshte e blinduar.
Tualetet: Jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qermike. 

Detaje

3 Dhoma

56.59m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

2 Banjo

2291 Zona Kadastrale

56.59m² Sipërfaqja

Certifikatë pronësie

Njesi tregtare ne Golem, Kavajë

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?