Skip to main content

Pemëtore në Shtodher, Kavajë

Prona Pemetore ndodhet në Shtodher, të qytetit të Kavajës, në afërsi të Autostradës “Kavajë - Lushnjë”.Prona lokalizohet rreth 2.8 Km në anën juglindore të fshatit Shtodher, rreth 2.9km në anën juglindore të Shkollës 9-Vjecare të Fshatit Shtodher.Prona në të gjitha anët e saj kufizohet me prona të tjera kufitare me përdorim si toka arë, truall, apo kapanone industriale.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rrugët kryesore janë të shtruara dhe të asfaltuara.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona Pemetore ndodhet në Shtodher, të qytetit të Kavajës, në afërsi të Autostradës “Kavajë - Lushnjë”.Prona lokalizohet rreth 2.8 Km në anën juglindore të fshatit Shtodher, rreth 2.9km në anën juglindore të Shkollës 9-Vjecare të Fshatit Shtodher.Prona në të gjitha anët e saj kufizohet me prona të tjera kufitare me përdorim si toka arë, truall, apo kapanone industriale.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rrugët kryesore janë të shtruara dhe të asfaltuara.

Detaje

6600m² Sipërfaqja

6,600,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

6600m² Sipërfaqje Trualli

Rezervuar

3427 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Pemëtore në Shtodher, Kavajë

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?