Skip to main content

Toke are ne Golem, Kavaje 400 m2

Prona është e tipit Tokë Arë dhe ndodhet në Fshatin Golem, Kavajë, me siperfaqe 400 m2. Prona lokalizohet rreth 600 m në anën lindore të Hotel “Mali i Robit”, rreth 900 m në lindje të Bregut të Detit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën dytësore Plepa-Kavaje e cila ështe e shtruar dhe e asfaltuar dhe paraqitet në gjendje të mirë. 

Zona në të cilën ndodhet prona  është një zonë me karaktet rezidencial,komercial dhe turistik. 

Prona është lënë në gjendje të lirë pa investime ne te. 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona është e tipit Tokë Arë dhe ndodhet në Fshatin Golem, Kavajë, me siperfaqe 400 m2. Prona lokalizohet rreth 600 m në anën lindore të Hotel “Mali i Robit”, rreth 900 m në lindje të Bregut të Detit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën dytësore Plepa-Kavaje e cila ështe e shtruar dhe e asfaltuar dhe paraqitet në gjendje të mirë. 

Zona në të cilën ndodhet prona  është një zonë me karaktet rezidencial, komercial dhe turistik. 

Prona është lënë në gjendje të lirë pa investime ne te. 

Detaje

400m² Sipërfaqja

1,500,000 Leke

400m² Sipërfaqje Trualli

Shitur

1791 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Toke are ne Golem, Kavaje 400 m2

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?