Skip to main content

Toke are ne Karpen, Kavajë

Prona Toke Are ndodhet ne Karpen, te qytetit te Kavajes, rreth 4 km ne perendim te autostrades "Durres-Rrogozhine".Zona perreth prones eshte nje zone rurale me karakter banimi, bujqesor e turistik dhe karakterizohet nga siperfaqe te lira tokash punuara ose te pa shfrytezuara, te cilat shtrihen ne nje reliev fushor.Objektet e banimit te cilat jane pergjithesisht vila banimi 1-2 kat, jane te perqendruara prane qendrave te banuara te fshatrave.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona Toke Are ndodhet ne Karpen, te qytetit te Kavajes, rreth 4 km ne perendim te autostrades "Durres-Rrogozhine".Zona perreth prones eshte nje zone rurale me karakter banimi, bujqesor e turistik dhe karakterizohet nga siperfaqe te lira tokash punuara ose te pa shfrytezuara, te cilat shtrihen ne nje reliev fushor.Objektet e banimit te cilat jane pergjithesisht vila banimi 1-2 kat, jane te perqendruara prane qendrave te banuara te fshatrave.

Detaje

12600m² Sipërfaqja

2099 Zona Kadastrale

Shitur

12600m² Sipërfaqje Trualli

7,847,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Toke are ne Karpen, Kavajë

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?