Skip to main content

Toke are ne Qerret, Kavajë

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 4,000,000All në 2,550,000All

Prona eshte tokë are dhe ndodhet në Qerret, të qytetit të Kavajës.Prona pozicionohet rreth 240 m në anën lindore të Fshatit Turistik Sungate dhe rreth 500 larg Detit Adriatik.Infrastrukura e zonës është e mirë, rrugët kryesore të pronës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Zona ku ndodhet prona është një zonë kryesisht rurale me karakter kryesisht bujqësor dhe rezidencial.Në vitet e fundit zona ka marr zhvillim dhe në afërsi të bregdetit janë ndërtuar disa komplekse rezidenciale të përdorura kryesisht gjatë sezonit veror për qëllime pushimi.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 4,000,000All në 2,550,000All
Prona eshte tokë are dhe ndodhet në Qerret, të qytetit të Kavajës.Prona pozicionohet rreth 240 m në anën lindore të Fshatit Turistik Sungate dhe rreth 500 larg Detit Adriatik.Infrastrukura e zonës është e mirë, rrugët kryesore të pronës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Zona ku ndodhet prona është një zonë kryesisht rurale me karakter kryesisht bujqësor dhe rezidencial.Në vitet e fundit zona ka marr zhvillim dhe në afërsi të bregdetit janë ndërtuar disa komplekse rezidenciale të përdorura kryesisht gjatë sezonit veror për qëllime pushimi.

Detaje

2000m² Sipërfaqja

3101 Zona Kadastrale

Shitur

2000m² Sipërfaqje Trualli

2,550,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Toke are ne Qerret, Kavajë

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?