Skip to main content

Truall dhe ndertese ne Qerret, Kvaje

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 14,500,000All në 10,350,000All
Prona ne fshatin Qerret te qytetit te Kavajes kategorizohet si Are + Truall dhe Ndertese, me siperfaqe respektive: siperfaqe totale 5350 m2, truall me siperfaqe 300 m2 dhe ndertese126 m2Ajo eshte e vendosur ne nje largesi rreth 1,9 km nga kryqezimi i rruges kryesore te fshatit me superstraden Durres - Kavaje, ne vendin ku ndodhet Shkolla 9 vjeçare e Qerretit.Perfshihet ne zonen e banuar qe ndodhet  mbi Perroin e Leshniqes, ne nje distance rreth 1 km larg saj. Prona shtrihet ndermjet rruges kryesore te Qerretit dhe rruges se brendshme te tij.Zona ku shtrihet prona eshte zone fshati me banesa te tipit vile te rrethuara me oborre te gjelberuar si dhe me toka are perreth tyre me zhvillime te dukshme te ndertimeve te reja rezidenciale.Territori i prones  rrethohet me rrjete teli dhe rrethim me mur me blloqe betoni. Oborri para baneses eshte shtruar me zhavorr dhe eshte sistemuar  me shtrese betoni dhe gjelberim. Ndertesa eshte 2 kateshe e vendosur ne pjesen ballore te prones e realizuar me konstruksion beton arme, e mbuluar me solete, me fasada te suvatuara dhe te lyera nga jashte. Kati perdhe eshte i perbere nga nje dhome e perbashket ngrenje e gatimi, 2 dhoma ndenje, 1 dhome gjumi, 1 dhome ambient sherbimi, nje tualet, korridor ku kane dalje te gjitha ambjentet, si dhe veranda ne hyrje.Kati i pare komunikon nepermjet shkalleve te jashtme te shtruara me beton qe jane te vendosura ne pjesen veriore te nderteses. Eshte i perbere nga 6 dhoma tip, me dimensione 3.80x 3.60m, secila e pajisur me tualet. Te gjitha keto dhoma lidhen nepermjet nje korridori te perbashket, i cili me tej lidhet me veranden qe ndodhet ne pjesen perendimore te nderteses. Ky kat funksionon si hotel sezonal per akomodimin e pushuesve gjate sezonit veror. Kjo per faktin se pozicioni i prones eshte favorshem per zhvillimin e ketij aktiviteti per aresye te afersise me vijen bregdetare, qe ndodhet afro 800m ne perendim te prones.Prona eshte pjese e nje zone fshati, e cila eshte e formuar me infrastrukturen nevojshme rrugore dhe te sherbimeve.Zona pershkohet nga rruga kryesore Qerret-Plazh, ne te dy krahet e se ciles jane perqendruar ndertimet e zones.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 14,500,000All në 10,350,000All
Prona ne fshatin Qerret te qytetit te Kavajes kategorizohet si Are + Truall dhe Ndertese, me siperfaqe respektive: siperfaqe totale 5350 m2, truall me siperfaqe 300 m2 dhe ndertese126 m2Ajo eshte e vendosur ne nje largesi rreth 1,9 km nga kryqezimi i rruges kryesore te fshatit me superstraden Durres - Kavaje, ne vendin ku ndodhet Shkolla 9 vjeçare e Qerretit.Perfshihet ne zonen e banuar qe ndodhet  mbi Perroin e Leshniqes, ne nje distance rreth 1 km larg saj. Prona shtrihet ndermjet rruges kryesore te Qerretit dhe rruges se brendshme te tij.Zona ku shtrihet prona eshte zone fshati me banesa te tipit vile te rrethuara me oborre te gjelberuar si dhe me toka are perreth tyre me zhvillime te dukshme te ndertimeve te reja rezidenciale.Territori i prones  rrethohet me rrjete teli dhe rrethim me mur me blloqe betoni. Oborri para baneses eshte shtruar me zhavorr dhe eshte sistemuar  me shtrese betoni dhe gjelberim. Ndertesa eshte 2 kateshe e vendosur ne pjesen ballore te prones e realizuar me konstruksion beton arme, e mbuluar me solete, me fasada te suvatuara dhe te lyera nga jashte. Kati perdhe eshte i perbere nga nje dhome e perbashket ngrenje e gatimi, 2 dhoma ndenje, 1 dhome gjumi, 1 dhome ambient sherbimi, nje tualet, korridor ku kane dalje te gjitha ambjentet, si dhe veranda ne hyrje.Kati i pare komunikon nepermjet shkalleve te jashtme te shtruara me beton qe jane te vendosura ne pjesen veriore te nderteses. Eshte i perbere nga 6 dhoma tip, me dimensione 3.80x 3.60m, secila e pajisur me tualet. Te gjitha keto dhoma lidhen nepermjet nje korridori te perbashket, i cili me tej lidhet me veranden qe ndodhet ne pjesen perendimore te nderteses. Ky kat funksionon si hotel sezonal per akomodimin e pushuesve gjate sezonit veror. Kjo per faktin se pozicioni i prones eshte favorshem per zhvillimin e ketij aktiviteti per aresye te afersise me vijen bregdetare, qe ndodhet afro 800m ne perendim te prones.Prona eshte pjese e nje zone fshati, e cila eshte e formuar me infrastrukturen nevojshme rrugore dhe te sherbimeve.Zona pershkohet nga rruga kryesore Qerret-Plazh, ne te dy krahet e se ciles jane perqendruar ndertimet e zones.

Detaje

10 Dhoma

5350m² Sipërfaqje Trualli

10,350,000 Leke

7 Banjo

126m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

5476m² Sipërfaqja

3101 Zona Kadastrale

Shitur

Truall dhe ndertese ne Qerret, Kvaje

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?