Skip to main content

Are 2 parcela, Korce

Ajo ndodhet rreth 1.4km ne anen lindore te kryqezimit te superstrades Korce – Bilisht me rrugen nacionale Korce – Pogradec. Ne kte zone pas ndertimit te superstrades Korce-Bilisht po shfaqet interes per zhvillim per qellime biznesi dhe industriale; ato kane pozicionim te mire ne zone, me komunikim shume te mire me rruge, balle te hapur nga ana e superstrades Korce – Bilisht.Pronat jane 2 parcela 2284m2 dhe 3528m2 e llojit Toke Are.

29/14   / Sip.2284 m2 / Cmimi: 4,500,000 All

29/15  /  Sip.3528 m2 / Cmimi: 7,000,000 All


  • Per Shitje

Përshkrimi

Ajo ndodhet rreth 1.4km ne anen lindore te kryqezimit te superstrades Korce – Bilisht me rrugen nacionale Korce – Pogradec. Ne kte zone pas ndertimit te superstrades Korce-Bilisht po shfaqet interes per zhvillim per qellime biznesi dhe industriale; ato kane pozicionim te mire ne zone, me komunikim shume te mire me rruge, balle te hapur nga ana e superstrades Korce – Bilisht.

Pronat jane 2 parcela 2284m2 dhe 3528m2 e llojit Toke Are.

29/14   / Sip.2284 m2 / Cmimi: 4,500,000 All

29/15  /  Sip.3528 m2 / Cmimi: 7,000,000 All

Detaje

5812m² Sipërfaqja

11,500,000 Leke

5812m² Sipërfaqje Trualli

Certifikatë pronësie

8561 Zona Kadastrale

Per Shitje

ARE 2 PARCELA, KORCE

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?