Skip to main content

Are dhe truall 3 parcela ne Bulgarec, Korce

Prona eshte e perbere nga 3 parcela me perberje si me poshte: 

- Parcele me Are 238m2 dhe truall 88m2 /  Cmimi: 740,000 All

- Parcele me Are 260m2 /   Cmimi: 800,000 All

- Parcele me Are dhe truall 240m2 ku 200m2 jane truall / Cmimi: 750,000 All

Pronat shiten te treja se bashku dhe jo te ndara. Cmimet per cdo parcele jane vendosur per transparence.

Prona eshte ne nje pozicion shume te favorshem pasi ka dalje direkte ne rrygen nacionale Pogradec - Korce.


  • Shitur

Përshkrimi

- Parcele me Are 238m2 dhe truall 88m2 /  Cmimi: 740,000 All

- Parcele me Are 260m2 /   Cmimi: 800,000 All

- Parcele me Are dhe truall 240m2 ku 200m2 jane truall / Cmimi: 750,000 All

Pronat shiten te treja se bashku dhe jo te ndara. Cmimet per cdo parcele jane vendosur per transparence.

Prona eshte ne nje pozicion shume te favorshem pasi ka dalje direkte ne rrygen nacionale Pogradec - Korce.

Detaje

738m² Sipërfaqja

1310 Zona Kadastrale

Shitur

288m² Sipërfaqje Trualli

2,290,000 Leke

58m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Are dhe truall 3 parcela ne Bulgarec, Korce

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?