Skip to main content

Are truall dhe ndertese ne Baban, Devoll

EL Cmimi per kete prone shkon nga 2,500,000 Leke ne 1,760,000 Leke

Prona ndodhet ne largesi rreth 2.1 km ne perendim te kryqezimit te rruges Bilisht - Korce me rrugen Bilisht - Baban. Akses i mundshem dhe i lehte. Ndertesa perbehet nga nje ambjent kryesor dhe nje ambjent ndihmes dhe me pare eshte perdorur si njesi tregtare.


  • Shitur

Përshkrimi

EL Cmimi per kete prone shkon nga 2,500,000 Leke ne 1,760,000 Leke

Prona ndodhet ne largesi rreth 2.1 km ne perendim te kryqezimit te rruges Bilisht - Korce me rrugen Bilisht - Baban. Akses i mundshem dhe i lehte. Ndertesa perbehet nga nje ambjent kryesor dhe nje ambjent ndihmes dhe me pare eshte perdorur si njesi tregtare.

Detaje

Sipërfaqja 6320m²

Zona Kadastrale 1059

Shitur

500m² Sipërfaqje Trualli

1,760,000 Leke

Sipërfaqje Ndërtese 275m²

Certifikatë pronësie

Truall,Arë dhe Ndërtesë

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?