Skip to main content

Apartament ne ishull Lezhe

Prona objekt vlerësimi me nr. pasurie 334/6+1-3 është me titull pronësie apartament dhe ka një sipërfaqe të regjistruar prej 56.10 m².Aktualisht prona ishte e kompozuar nga një dhomë, një tualet dhe një ballkon i orientuar nga lindja. Apartamenti pozicionohet në anën verilindore të objektit 3

katësh.


  • Shitur

Përshkrimi

Prona objekt vlerësimi me nr. pasurie 334/6+1-3 është me titull pronësie apartament dhe ka një sipërfaqe të regjistruar prej 56.10 m².Aktualisht prona ishte e kompozuar nga një dhomë, një tualet dhe një ballkon i orientuar nga lindja. Apartamenti pozicionohet në anën verilindore të objektit 3

katësh.

Detaje

1 Dhoma

56.1m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

1 Banjo

1986 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

56.1m² Sipërfaqja

1,400,000 Leke

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?