Skip to main content

Toke are 11,000 m2 ne Pllane, Lezhe

Prona e tipit toke are ka siperfaqe 11.000 m2 dhe ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.Ara paraqitet ne gjendje natyrale me bar, pa investime sistemimi mbi te.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Cmimi per kete prone shkon nga 2,700,000 Leke ne 2,540,000 Leke


  • Shitur

Përshkrimi

Prona e tipit toke are ka siperfaqe 11.000 m2 dhe ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.Ara paraqitet ne gjendje natyrale me bar, pa investime sistemimi mbi te.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Cmimi per kete prone shkon nga 2,700,000 Leke ne 2,540,000 Leke

 

Detaje

11000m² Sipërfaqja

2995 Zona Kadastrale

11000m² Sipërfaqje Trualli

Certifikatë pronësie

2995 Zona Kadastrale

Shitur

Toke are 11,000 m2 ne Pllane, Lezhe

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?