Skip to main content

Truall ne Shengjin, Lezhe

Prona Truall ndodhet në Fshatin Shëngjin, Lezhë, rreth 2.2 km larg Liqenit Kënallë. Trualli ka siperfaqe totale prej 2,827 m2.Në anën veriore të pronës paraqitet një ndërtesë e paregjistruar me sipërfaqe reth 83.73 m2Infrastrukura e zonës është e mirë. Nëpërmjet rrugës dytësore prona ka akses në Bulevardin ''Nënë Tereza'' e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.Në afërsi të pronës ndodhet  Porti i Shëngjinit.Zona në të cilën ndodhet trualli është një zonë bregdetare me karakter rezidencial, komercial dhe turistik. Ndërtesat janë kryesisht vila banimi apo pushimi 2-4 kate, si dhe pallate të reja. 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona Truall ndodhet në Fshatin Shëngjin, Lezhë, rreth 2.2 km larg Liqenit Kënallë. Trualli ka siperfaqe totale prej 2,827 m2.Në anën veriore të pronës paraqitet një ndërtesë e paregjistruar me sipërfaqe reth 83.73 m2Infrastrukura e zonës është e mirë. Nëpërmjet rrugës dytësore prona ka akses në Bulevardin ''Nënë Tereza'' e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.Në afërsi të pronës ndodhet  Porti i Shëngjinit.Zona në të cilën ndodhet trualli është një zonë bregdetare me karakter rezidencial, komercial dhe turistik. Ndërtesat janë kryesisht vila banimi apo pushimi 2-4 kate, si dhe pallate të reja. 

Detaje

2827m² Sipërfaqja

3126 Zona Kadastrale

Shitur

2827m² Sipërfaqje Trualli

11,300,000 Leke

0m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

Toke are 11,000 m2 ne Pllane, Lezhe

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?