Skip to main content

Pronë në katin përdhe të një pallati të ri në Lushnje

Prona ndodhet në katin përdhe të një pallati të ri 9 katësh + 1 kat nëntokë, që ndodhet në Lgj. “Loni Dhamo” të qytetit të Lushnjes. Distanca rreth 900 m në veriperendim të qendrës dhe Bashkisë së qytetit të Lushnjes, rreth 600 m në veriperëndim të Rajonit të Policisë, rreth 750 m në anën veriperëndimore të Gjykatës dhe rreth 870 m në anën veriperëndimore të Shkollës “18 Tetori”, e ben terheqese per mundesi te ndryshme biznesi.  

Prona me siperfaqe 360.30 m2, eshte e llojit Njesi me nr. pasurie 1/456-N2, ZK 8572, Volum 22, Faqe 143, dhe ndodhet në katin përdhe të një objekti 9 katësh + 1 kat nëntokë.

Pallati në të cilin bën pjesë prona është pjesë e pallateve të reja të ndërtuara në qytetin e Lushnjes.

Çmimi nga 22,000,000 Leke shkon ne 17,700,000 Leke 


  • Shitet

Përshkrimi

Prona ndodhet në katin përdhe të një pallati të ri 9 katësh + 1 kat nëntokë, që ndodhet në Lgj. “Loni Dhamo” të qytetit të Lushnjes. Distanca rreth 900 m në veriperendim të qendrës dhe Bashkisë së qytetit të Lushnjes, rreth 600 m në veriperëndim të Rajonit të Policisë, rreth 750 m në anën veriperëndimore të Gjykatës dhe rreth 870 m në anën veriperëndimore të Shkollës “18 Tetori”, e ben terheqese per mundesi te ndryshme biznesi.  

Prona me siperfaqe 360.30 m2, eshte e llojit Njesi me nr. pasurie 1/456-N2, ZK 8572, Volum 22, Faqe 143, dhe ndodhet në katin përdhe të një objekti 9 katësh + 1 kat nëntokë.

Pallati në të cilin bën pjesë prona është pjesë e pallateve të reja të ndërtuara në qytetin e Lushnjes.

Çmimi nga 22,000,000 Leke shkon ne 17,700,000 Leke 

Detaje

360.3m² Sipërfaqe

17,700,000 Lekë

8572 Zona Kadastrale

Pronë në katin pëdhe të një pallati të ri në Lushnje

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?