Skip to main content

Toke are 6220m2 ne Divjake, Lushnje

Prona ndodhet ne veriperendim të qytetit te Divjakes, ne nje distance rreth 2.8 km ne vije ajrore nga qendra.Ajo eshte e pozicionuar rreth 2.3km ne ane veriperendimore te rruges kryesore Divjake-Lushnje, me shtrirje ne zonen midis Pishave te Divjakes, rreth 500m ne anen lindore dhe ne brendesi te parcelave te tokave are.
Cmimi shkon nga 2,400,000 Leke ne 1,870,000 Leke


  • Per shitje

Përshkrimi

Prona ndodhet ne veriperendim të qytetit te Divjakes, ne nje distance rreth 2.8 km ne vije ajrore nga qendra.Ajo eshte e pozicionuar rreth 2.3km ne ane veriperendimore te rruges kryesore Divjake-Lushnje, me shtrirje ne zonen midis Pishave te Divjakes, rreth 500m ne anen lindore dhe ne brendesi te parcelave te tokave are.

Cmimi shkon nga 2,400,000 Leke ne 1,870,000 Leke

Detaje

6220m² Sipërfaqja

1,870,000 Leke

6220m² Sipërfaqje Trualli

Certifikatë pronësie

1492 Zona Kadastrale

Per Shitje

Toke are 6220m2 ne Divjake, Lushnje

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?