Skip to main content

Are 2 parcela ne Memlisht, Pogradec

Prona jane dy Ara me siperfaqe 495m2 dhe 1085m2 shume afer njera tjetres. Infrastruktura e zonës ku ndodhen pronat është e mirë. Rrugët kryesore të zonës në të cilën ndodhen pronat janë të shtruara dhe të asfaltuara.Zona ku ndodhen pronat është një zonë kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe rezidencial.E gjithë sipërfaqja e pronës është e lirë nga ndërtimet apo nga shtyllat e tensionit të lartë.686/72  / Sip.495 m2   /   Cmimi: 250,000 Leke686/3   / Sip.1085 m2 /   Cmimi: 290,000 Leke

 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona jane dy Ara me siperfaqe 495m2 dhe 1085m2 shume afer njera tjetres. Infrastruktura e zonës ku ndodhen pronat është e mirë. Rrugët kryesore të zonës në të cilën ndodhen pronat janë të shtruara dhe të asfaltuara.Zona ku ndodhen pronat është një zonë kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe rezidencial.E gjithë sipërfaqja e pronës është e lirë nga ndërtimet apo nga shtyllat e tensionit të lartë.686/72  / Sip.495 m2   /   Cmimi: 250,000 Leke686/3   / Sip.1085 m2 /   Cmimi: 290,000 Leke

 

Detaje

1580m² Sipërfaqja

540,000 Leke

1580m² Sipërfaqje Trualli

Shitur

2648 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Are 2 parcela ne Memlisht, Pogradec

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?