Skip to main content

Are ne Geshtenjas, Pogradec

Prona ndodhet afro 550 m larg Rrugës automobilistike që lidh zonën me Qytetin e Pogradecit dhe me zonat përreth.Prona është e rrethuar me toka bujqësore, të cilat jane pergjithesisht të punuara, duke garantuar keshtu se cilësia e zonës për qëllimin e planifikuar të pronës si Tokë Arë është e mirë dhe e favorshme. Akses i mundshem.

 


  • Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet afro 550 m larg Rrugës automobilistike që lidh zonën me Qytetin e Pogradecit dhe me zonat përreth.Prona është e rrethuar me toka bujqësore, të cilat jane pergjithesisht të punuara, duke garantuar keshtu se cilësia e zonës për qëllimin e planifikuar të pronës si Tokë Arë është e mirë dhe e favorshme. Akses i mundshem.

Detaje

3300m² Sipërfaqja

1,600,000 Leke

3300m² Sipërfaqje Trualli

Shitur

1711 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Are ne Geshtenjas, Pogradec

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?