Skip to main content

Bodrum ne Sarande

Prona, me nr pasurie 15/85-B eshte me emertim Bodrum me sip te regjistruar 340 m2 dhe ndodhet ne katin perdhe te nje ndertese 6 kate b/a, ne rrugen Bilal Golemi, e cila del direkt ne rrugen kryesore Skenderbeu, ne qytetin e Sarandes. Ajo ndodhet 70m larg Hotel Butrintit. Prona ka siperfaqe te madhe e cila ne te ardhmen mund te shfrytezohet si magazine/market.Prona ka akses nga rruga sekondare ne pjesen veriore dhe jugore.. Afersia e madhe me pallatet ne krahun perendimoer dhe verior e ben te veshtire hyrjen e makinave te medha, ndaj ne te mund te hyjne vetem makina te vogla per te cilat eshte me i lehte manovrimi. Gjithe siperfaqja e saj eshte e hapur pa mure, e pa mbyllur dhe vetem kollonat e kontruskionit dhe soleta e tavanit te katit te pare. Bodrumi ne kushtet qe eshte kerkon kosto shtese te konsiderueshme per ta vene ne shfrytezim pasi eshte pa mure, e pasuvatuar, e palyer, e pa niveluar pastruar, pa ndricim. Vendodhja e prones eshte shume e mire, ajo ka akses te mire me rruget. Ajo ndodhet ne nje qytet turistik dhe mund te gjeje perdorim si parkim. Zona ka shume fluks ne periudhen e pranveres dhe veres ku dhe levizjet dhe turistet jane me te s


  • Shitur

Përshkrimi

Prona, me nr pasurie 15/85-B eshte me emertim Bodrum me sip te regjistruar 340 m2 dhe ndodhet ne katin perdhe te nje ndertese 6 kate b/a, ne rrugen Bilal Golemi, e cila del direkt ne rrugen kryesore Skenderbeu, ne qytetin e Sarandes. Ajo ndodhet 70m larg Hotel Butrintit. Prona ka siperfaqe te madhe e cila ne te ardhmen mund te shfrytezohet si magazine/market.Prona ka akses nga rruga sekondare ne pjesen veriore dhe jugore.. Afersia e madhe me pallatet ne krahun perendimoer dhe verior e ben te veshtire hyrjen e makinave te medha, ndaj ne te mund te hyjne vetem makina te vogla per te cilat eshte me i lehte manovrimi. Gjithe siperfaqja e saj eshte e hapur pa mure, e pa mbyllur dhe vetem kollonat e kontruskionit dhe soleta e tavanit te katit te pare. Bodrumi ne kushtet qe eshte kerkon kosto shtese te konsiderueshme per ta vene ne shfrytezim pasi eshte pa mure, e pasuvatuar, e palyer, e pa niveluar pastruar, pa ndricim. Vendodhja e prones eshte shume e mire, ajo ka akses te mire me rruget. Ajo ndodhet ne nje qytet turistik dhe mund te gjeje perdorim si parkim. Zona ka shume fluks ne periudhen e pranveres dhe veres ku dhe levizjet dhe turistet jane me te s

Detaje

Sipërfaqja 48.4m²

6,300,000 Leke

340m² Sipërfaqje Ndertese

Shitur

8642 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

BODRUM NE SARANDE

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?