Skip to main content

Bodrum 431 ne Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,400,000 All në 2,700,000 All

Bodrumi 431 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe, ka siperfaqe 115 m2 dhe ndodhet  ne kullen 1.Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 


  • Rezervuar

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,400,000 All në 2,550,000 All

Bodrumi 431 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe, ka siperfaqe 115 m2 dhe ndodhet  ne kullen 1.Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Detaje

115m² Sipërfaqja

2,550,000 Leke

115m² Sipërfaqje Ndertese

Per Shitje

3126 Zona Kadastrale

Vërtetim Hipotekor

Bodrum 431 ne Shengjin

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?