Skip to main content

Njesia me Nr. 415 Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga 5,500,000 All në  5,200,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga 5,500,000 All në  5,200,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.

Detaje

69.35m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

3126 Zona Kadastrale

Shitur

5,200,000 LEK

Njesia me Nr. 415

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?