Skip to main content

Njesia me Nr. 428 Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga   3,800,000 All në 3,600,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.


  • Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga   3,800,000 All në 3,600,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.

Detaje

47.5m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

3126 Zona Kadastrale

Okazion

3,600,000 LEK

Njesia me Nr. 428

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?