Skip to main content

SHITUR Njesia me Nr. 433 Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë njësi (nr. 433) ka ndryshuar nga  5,000,000 All në  3,910,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi (nr. 433) ka ndryshuar nga  5,000,000 All në  3,910,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.

Detaje

61.66m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

3126 Zona Kadastrale

Rezervuar

3,910,000 LEK

Njesia me Nr. 433

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?