Skip to main content

Njesia me Nr. 436 Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë njësi ndryshon nga  5,700,000 All në  5,600,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.
Vertetim 416


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ndryshon nga  5,700,000 All në  5,600,000 All
Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.
Vertetim 416

Detaje

74.24m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

3126 Zona Kadastrale

Shitur

5,600,000 LEK

NJESIA ME NR. 436 SHENGJIN

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?