Skip to main content

Njesia me Nr. 427 Shengjin

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga  4,800,000 All në  3,740,000 All 
Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga  4,800,000 All në  3,740,000 All 
Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.

Detaje

59m² Sipërfaqje Ndertese

Vërtetim Hipotekor

3126 Zona Kadastrale

Shitur

3,740,000 LEK

Njesia me Nr. 427

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?