Skip to main content

Toke are ne Shtoj, Shkoder

Okazion: Çmimi për Pasurinë ka ndryshuar nga   2,500,000 All në  2,332,000 All 

Siperfaqja e prones ka nje konfiguracion te rregullt drejtkendor.Sipërfaqe e përgjithëshme e rregjistruar është 1464 m2.Brinja me e gjate, me gjatesi 62,5 m e prones, eshte paralele me rrugen e Shtoit dhe brinja me e shkurter, me gjatesi 23,4 m, paralel me rrugen Shkoder – Hani i Hotit.Ne veri prona kufizohet nga nje rrugice e cila ben te mundur komunikimin me rrugen kryesore.Prona eshte e rrethuar me kolloncina betoni dhe rrethim me tela me gjemba nga te gjitha anet.Aksesi i hyrje-daljes per ne prone eshte ne anen veriperendimore , drejpersedrejti nga aksi i rruges Shkoder – Hani i Hotit.Ne veri prona kufizohet me nje rruge te perbashket dhe me parcela toke te lira e me tutje me nje ndertese 2 kt.Ne lindje prona kufizohet me toke are te lire.Ne jug prona objekt vleresimi kufizohet me parcele toke bujqesore te lire ne te cilen ndodhet edhe nje ndertese.Ne perendim prona kufizohet me nje kanal kullues dhe me rrugen kombetare Shkoder- Hani i Hotit.


  • Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për Pasurinë ka ndryshuar nga   2,500,000 All në  2,332,000 All 

Siperfaqja e prones ka nje konfiguracion te rregullt drejtkendor.Sipërfaqe e përgjithëshme e rregjistruar është 1464 m2.Brinja me e gjate, me gjatesi 62,5 m e prones, eshte paralele me rrugen e Shtoit dhe brinja me e shkurter, me gjatesi 23,4 m, paralel me rrugen Shkoder – Hani i Hotit.Ne veri prona kufizohet nga nje rrugice e cila ben te mundur komunikimin me rrugen kryesore.Prona eshte e rrethuar me kolloncina betoni dhe rrethim me tela me gjemba nga te gjitha anet.Aksesi i hyrje-daljes per ne prone eshte ne anen veriperendimore , drejpersedrejti nga aksi i rruges Shkoder – Hani i Hotit.Ne veri prona kufizohet me nje rruge te perbashket dhe me parcela toke te lira e me tutje me nje ndertese 2 kt.Ne lindje prona kufizohet me toke are te lire.Ne jug prona objekt vleresimi kufizohet me parcele toke bujqesore te lire ne te cilen ndodhet edhe nje ndertese.Ne perendim prona kufizohet me nje kanal kullues dhe me rrugen kombetare Shkoder- Hani i Hotit.

Detaje

1464m² Sipërfaqja

2,332,000 Leke

1464m² Sipërfaqje Trualli

Shitur

3429 Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Toke are ne Shtoj, Shkoder

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?