Skip to main content

Apartamenti nr. 6/445+2-1

Apartamenti nr. 6/445+2-1, ndodhet në katin e parë teknik të ndërtesës 12 kat dhe pozicionohet në anën perëndimore dhe veriore të ndërtesës.Aksesi në apartament realizohet nëpërmjet kafazit të shkallëve dhe ambjenteve të përbashkëta të  ndërtesës.Apartamenti aktualisht është përshatur si njësi.Njësia përbëhet nga një ambjent kryesor shërbimi dhe një ambjent tualeti.Fasada kryesore e njësisë (fasada perendimore) është e realizuar me vetrate xhami masive të mbështetur në profile duralumini.Njësia përbehet nga një ambjent kryesor shërbimi dhe një ambjent tualeti.


  • Shitur

Përshkrimi

Apartamenti nr. 6/445+2-1, ndodhet në katin e parë teknik të ndërtesës 12 kat dhe pozicionohet në anën perëndimore dhe veriore të ndërtesës.Aksesi në apartament realizohet nëpërmjet kafazit të shkallëve dhe ambjenteve të përbashkëta të  ndërtesës.Apartamenti aktualisht është përshatur si njësi.Njësia përbëhet nga një ambjent kryesor shërbimi dhe një ambjent tualeti.Fasada kryesore e njësisë (fasada perendimore) është e realizuar me vetrate xhami masive të mbështetur në profile duralumini.Njësia përbehet nga një ambjent kryesor shërbimi dhe një ambjent tualeti.

Detaje

61.73m² Sipërfaqja

8,500,000 Leke

61.73m² Sipërfaqje Ndertese

Certifikatë pronësie

8350 Zona Kadastrale

Shitur

Apartamenti nr. 6/445+2-1

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?