Skip to main content

Bodrum 6143

Pasuria është me titull pronësie Bodrum dhe ndodhet në Rr. “16 Prilli”, të qytetit të Fierit. Pozicionohet në një zonë qëndrore, lehtësisht të aksesueshme nga pikat kryesore të qytetit. Zona ku ndodhet pasuria është një zonë qëndrore e qytetit të Fierit me karakter kryesisht rezidencial, komercial dhe administrativ.Ndodhet në katin nëntokë  të një pallati të ri 10 katëshe+ 1 kat nëntokë, që ndodhet në Rr. “16 Prilli”, të qytetit të  Fierit.Pasuria ka sipërfaqe 537 m2 dhe ndodhet në zonën kadastrale ZK 8534.Cmimi nga 6,500,000 ALL shkon ne 6,000,000 ALL


  • Okazion

Përshkrimi

Pasuria është me titull pronësie Bodrum dhe ndodhet në Rr. “16 Prilli”, të qytetit të Fierit. Pozicionohet në një zonë qëndrore, lehtësisht të aksesueshme nga pikat kryesore të qytetit. Zona ku ndodhet pasuria është një zonë qëndrore e qytetit të Fierit me karakter kryesisht rezidencial, komercial dhe administrativ.Ndodhet në katin nëntokë  të një pallati të ri 10 katëshe+ 1 kat nëntokë, që ndodhet në Rr. “16 Prilli”, të qytetit të  Fierit.Pasuria ka sipërfaqe 537 m2 dhe ndodhet në zonën kadastrale ZK 8534.Cmimi nga 6,500,000 ALL shkon ne 6,000,000 ALL

Detaje

Sipërfaqja 537m²

Zona Kadastrale 8534

Shitur

Okazion

6,000,000 Leke

Sipërfaqje Ndërtese 537m²

Certifikatë pronësie

BODRUM 6143

Kontakt: Keni ndonjë pyetje?